Min kjære Vår

Kl 1710 vart ett jentebarn tatt fra mor sitt liv via keisersnitt.


Når mor våknet til, fikk mor sitt barn i sitt varme fang. Mor hadde aldri sett noe så vakkert og strålte av lykke og glede, mor så med engang at hennes lille barn var veldig spesiell med vakre øyne hun hadde aldri hadde sett maken til.

 

Gleden vart druknet av bekymringer når mor fikk vite at hun hadde et hjerte som banket med ekstra lyd, mor og barn vart skilt fra hverandre og barnet vart sendt til sykehus i Bodø.

 

Mor lå og gråt hele den natten hver gang hun hørte barneskrik, for hun savnet sin lille engel så. Mor strevde og slet og kom seg på bena i rekord fart for å følge etter sitt lille barn. Når mor kom til Bodø fikk hun vite at mange prøver var tatt, mor sin lille engel hadde trisomi 21, og ett hjerte som hadde Fallots Tetrade.


Mor elsker sitt barn ubetinget og gjør alt hun kan for å vise henne d å være der for henne. Etter en måneds tid fikk mor og barn dra hjem å lykkelig var de
© , men livet var ikke problem fritt å mye å gjøre for at engelen til mor skulle ha det bra. Tiden gikk og hjerte vart verre, til slutt måtte barnet opereres.

 

Heldigvis for mor gikk alt bra. Hun hadde slitt mye og gruet seg til den dagen det skulle skje. Når mor fikk tilbake sitt barn etter operasjonen innså mor at hun kunne ikke leve et liv uten sin engel for ingen har gitt henne så mye glede og håp som Vår © .

 

Hilsen din mamma